Betonirakentaminen alan kokeneelta ammattilaiselta pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Betonirakentaminen on Rakennus-Jaranto Oy:n ydinosaamista. Toteutamme kaikki betonirakentamiseen liittyvät työt vuosikymmenten vankalla kokemuksella. Asiakaskuntaamme ovat rakennusalan suuret yritykset, joita palvelemme Helsingissä, Espoossa sekä Vantaalla ja tarpeen mukaan koko Etelä-Suomen alueella. Saat meiltä myös erilaiset kirvesmiestyöt sekä VSS-ovien asennukset.

Betonirakentamista vankalla kokemuksella

Rakennus-Jaranto Oy on betonirakentamisen kivenkova ammattilainen. Teemme vahvalla asiantuntijuudella kaikki betonirakentamiseen liittyvät työt kuten:

  • muottityöt

  • laudoitustyöt

  • raudoitustyöt

  • valutyöt

  • purkutyöt.

Hyvä suunnittelu, asiaankuuluvat työvälineet ja laaja-alainen osaamisemme takaavat sen, että suoriudumme vaativistakin projekteista laadukkain lopputuloksin. Toteutamme urakan kilpailukykyiseen hintaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, ja myös yhdessä sovituista aikatauluista pyritään pitämään kiinni.

 

Tarjoamme betonirakentamisen palveluita ensisijaisesti aliurakointina suurille rakennusalan yrityksille.

Yhteydenotto

Muut palvelut

Rakennusalan monipuolinen osaamisemme kattaa betonirakentamisen lisäksi myös erilaiset työmaan kirvesmiestyöt sekä VSS-ovien ja -varusteiden asentamisen paine- sekä kaasuseiniin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennus-Jaranto Oy palvelee vankalla ammattitaidolla betonirakentamisen alalla. Päätoimialueemme kattaa Helsingin, Espoon sekä Vantaan ja tarpeen mukaan koko muun Etelä-Suomen alueen.

 

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot